Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
1. Breng een pan met water aan de kook, schil de aardappels en kook deze 8 minuten voor. Je kunt ook kant en klare aardappelschijfjes gebruiken, dan kun je deze stap overslaan.
2. Laat de aardappels iets afkoelen en snijd deze in gelijke plakken.
3. Vet de ovenschaal in en bedek de bodem volledig met de aardappelschijfjes.
4. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper deze fijn.
5. Bak de knoflook en ui goudbruin, voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak deze twee minuten mee.
6. Snijd de cherrytomaatjes door de helft en voeg deze ook toe aan de pan met knoflook en ui.
7. Voeg het blik tomatenblokjes toe en breng zachtjes aan de kook.
8. Breng de saus op smaak met twee theelepels paprikapoeder, zout en peper.
9. Schep de saus over de aardappelschijfjes heen, snijd de courgette in gelijkmatige plakken en leg deze bovenop de saus.
10. Bestrooi met paprikapoeder, zout, peper en geraspte kaas.
Bak de ovenschotel 25 minuten op 200 graden. Eet smakelijk!