Af en toe heb ik zin in een andere lunch dan een broodje en dan zijn deze eierwraps perfect. Ze zijn snel om te maken en je kunt op honderden manieren variëren met de vulling.
VEGA | RECEPT VOOR 2 WRAPS
Deze eierwraps zijn ook perfect om mee te nemen naar je werk, je kunt de wraps ’s avonds al bakken en beleggen, even inwikkelen in folie en je hebt de volgende dag een heerlijke lunch. Heb je geen gedroogde dragon in huis? Dan is de salsa ook lekker met bieslook, of tijm.
Doe de eieren, een scheutje melk en een snufje zout in een kom en klop los met een garde.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een anti-aanbakpan en giet de helft van het eiermengsel in de pan. Bak tot de onderkant goudbruin is en de bovenkant niet meer vloeibaar is, keer de wrap om en bak tot de andere zijde ook goudbruin is.
Neem de wrap uit de pan en laat afkoelen, herhaal met de rest van het eiermengsel.
Meng de zachte geitenkaas met de honing en versgemalen peper en zout, roer door tot het een glad mengsel is.
Snijd voor de tomatensalsa de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Meng de gesneden tomaten met de gedroogde dragon, de olijfolie en versgemalen peper en zout.
Scheur een paar blaadjes van de little gem in stukken en verdeel in een rechte lijn over de eierwraps, besmeer met de geitenkaascrème en verdeel er wat tomatensalsa overheen. Rol de wraps strak op en snijd in twee stukken.