1. Pers de knoflook, of snijd deze heel fijn.
2. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook voor circa 2 minuten.
3. Snijd de champignons in plakjes en bak deze ongeveer 5 minuten mee met de knoflook.
4. Voeg de truffeltapenade toe en roer even goed door. Rasp de Parmezaanse kaas boven de pan en draai het vuur uit.
5. Toast de sneetjes brioche aan beide zijden. Ik gebruik hiervoor een contactgrill die ik niet dicht doe. Daardoor blijft het brood mooi dik en luchtig.
6. Zet het vuur weer zachtjes aan en voeg de kookroom toe aan de champignons.
7. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en doe deze in de pan. Roer het geheel goed door en breng de room kort aan de kook.
8. Breng op smaak met versgemalen peper en zout en schenk het champignonmengsel in een schaaltje.
Garneer met de groene kruiden, ik heb bieslook gebruikt, maar bosui is ook erg lekker! Serveer de champignons op een bord met het briochebrood.
Eet smakelijk!