1. Snijd de Chinese kool in vier kwarten. Je hebt ongeveer één kwart nodig voor dit recept. Snijd de kwart in hele dunne reepjes.
Je kunt de rest van de Chinese kool gebruiken voor deze Ramen met kip en Chinese kool
2. Haal de achterkantjes van de bosui af en snijd de rest van de bosui in ringen.
3. Klop de eieren los en voeg hier de bouillon en de bloem aan toe. Blijf kloppen tot er een mooi glad beslag zonder klontjes ontstaat.
4. Voeg de Chinese kool en tweederde van de bosui toe aan het beslag. Roer goed door.
5. Verhit een beetje zonnebloemolie in een koekenpan en schep hier het beslag in. Verspreid het eventueel met een pannenlikker over de pan, zodat je een mooie gelijkmatige pannenkoek krijgt.
6. Bak de okonomiyaki aan beide zijden goudbruin en leg op een bord. Vervolgens maak je de rest van het beslag op.
Zet de okonomiyaki 10 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. Zo serveer je de pannenkoeken lekker warm!